tel. objednávky: +420 778 030 732

Nové přírodní produkty na posílení imunity s Oxalicum

Váš nákupní košík je prázdný...

Zde se nacházíte: Menu»Diskuze

Diskuze

Vaše jméno: *
Váš e-mail: *
Nadpis: *
Váš příspěvek: *
Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.
Příspěvky diskuze
Seřadit dle: nejnovějších | nejstarších
Zdeněk
11.05.2015 08:48:41
-
Dobrý den, prosím o radu, zda brát Imunap . Prodělal jsem chřipku, měl jsem potíže s močením (pálení, bílkovina, erytrocyty). Nyní toto v pořádku po Ciploxu. Dle nálezu mám PSA 4,2, index 6. Mám jít na punkci prostaty, bylo mi řečeno, že může jít o karcinom prostaty. Děkuji předem za Vaši radu.
MUDr. Roman Bok
25.05.2015 09:52:47
-
Dobrý den, pokud je podezření na nádorové onemocnění prostaty, je v každém případě nutné provedení biopsie prostaty. Pokud bude vyloučeno, je nutné nadále být sledován urologem, provádět kontrolní odběry PSA a UZ prostaty. I v případě jen prokázaného nezhoubného zbytnění prostaty je vhodné preventivně užívat preparát Imunap. Pokud by byl dagnostikován nádor prostaty, pak je na místě standartní léčba - operace a následná léčba, event i hormonální. V tomto případě též lze užívat tento preparát jako doplňkovou terapii.
Martina
04.05.2015 10:44:06
-
Dobry den, chtela bych se zeptat, zda někdo vyzkousel Imunap i na nezhoubne nadory a na nadory jiné oblasti nez gynekologicke, travici? Muze podle Vas tento přípravek pomoci při nezhoubnem nadoru (adenomu) slinne zlazy? Chirurgicky se odstrani vždy část nadoru (spatna pristupnost), ale část vždy zustane a pomerne rychle dorusta. Muze Imunap rust nadoru zastavit ev. muze se nador i zmensit? Tento přípravek by nemel mit zadne nezadouci ucinky, ale nezaznamenal někdo naopak progresi rustu, ev.zvrtnuti nezhoubného nadoru ve zhoubny? Jakou davku by mel pacient uzivat, jak dlouho a je mozne obsah kapsle vytlačit do vody a vypit (pro zhoršené polykani) nebo? Dekuji za odpoved!
MUDr. Roman Bok
04.05.2015 11:32:55
-
Dobrý den Tento přípravek je určen pro prekancerosní stavy což jsou i nezhoubné nádory. Lze je užívat i na prekancerosní stavy jiných lokalizací než gynekologické a trávící. Ve vašem případě jde o to, že adenomy /nejenom v lokalizaci vámi udávané/ téměř vždy v této oblasti mají potenciál růstu, a pokud nedojde k jejich kompletnímu odstranění, téměř vždy dál dorůstají různou rychlostí / v oblasti slinných žlaz rychleji, v oblasti zažívacího traktu od žaludku do tračníku pomaleji/. Ve vašem případě je užívání tohoto přípravku vhodné, vhodná dávka je 3 kapsle denně po dobu 2 měsíců, pak na měsíc vynechat, pak lze léčbu opakovat. Je vhodnější polknout celou kapsli, protože účinná látka je citlivá na kyselé prostředí žaludku, a pokud jí požijete bez ochranného obalu, je možné, že většina účinné látky bude znehodnocena při průchodu žaludkem. Závažnější nežádoucí účinky tohoto léku nebyly zaznamenány. Co se týče dotazu o možném zvrhnutí nezhoubného nádoru do zhoubného, to je širší otázka. Za normální situace téměř vždy nezhoubné nádory typu adenomu mají potenciál se zvrhnout do zhoubného. Rychlost tohoto procesu je v různch tkáních a orgánech různá. V zažívacím traktu je rychlost tohoto procesu rel pomalá, trvá to roky. Tento přípravek je používán právě k tomu, aby tento proces byl co nejpomalejší, event aby se zastavil.
MUDr. Moravcová
27.04.2015 09:31:30
-
Má 87 letá maminka má Ca ceka s metastazami v játrech. Je na šetrné chemoterapii Xelodou, kterou i díky Vašemu Imunapu snáší velmi dobře. Užívá od ledna,kdy byla stanovena dg a začala s chemooterapií ,dávám jí 2-0-2 tbl, drží se dobře, nyní po 3 měsících měla být pauza, to jsem nenašla odvahu vysadit, snížili jsme na 1-0-1 ,stouply jí 3x onkomarkery CEA , určitě to není snížením. Proces asi běží dál, ale zase jsem jí to zvýšila na 2x2 tbl. Můj dotaz je ,zda je třeba dělat ty pauzy po třech měsících. Řekla bych, že se s nasazením preparátu vrátila chuť k jídlu , zlepšil se krevní obraz a celkově je jí dobře.Díky za tento úžasný preparát.,díky i za odpověď
MUDr. Roman Bok
27.04.2015 11:42:18
-
Dobrý den. V tomto případě není nutné preparát vysazovat. Nadále ho používejte v dávce 2x2 kapsle denně. Důležitý je příznivý efekt této adjuvantní léčby. Tento preparát výrazně podporuje imunitní systém v boji proti infekcím a nádorům, standartně se dporučuje vysazování jen proto, aby tuto funkci přebíral oslabený imunitní systém i bez této podpory. V tomto pokročilém stadiu onemocnění je funkce imunitního systému tak oslabená, že již nelze očekávat jeho normální funkci po vysazení tohoto preparátu. Proto ho lze užívat dlouhodobě i bez pravidelného vysazování.
Luba
15.04.2015 09:00:57
-
Dobrý den,moji mamince nedavno zjistily nador na vaječnících a prý se to nedá operovat,takže ji čeká chemoterapie a další léčba,chci se zeptat jestli má preparát Imunap opravdu takový zmírnující učinek a jak se dávkuje a jestli to musí konzultovat nejdřív s lékařem,než to začne brát.Děkuji za odpověd Luba
MUDr. Roman Bok
20.04.2015 08:40:57
-
Dobrý den ano popisované účinky preperát má, je jistě vhodný jako doplněk standartní léčby tohoto nádorového onemocnění. Dávkování je 2x2 kapsle denně po dobu 3 měsíců, pak je vhodné léčbu na měsíc přerušit, pak možno léčbu dále opakovat.
Hana Reishigová
13.04.2015 11:01:48
-
Dobrý den,pane doktore mám dotaz,jsem rok po celkové hysterektomii,důcvod rakovina děložního čípku,bez další léčby,odebráno vše včetně uzlin,chodím na kontroly byl by pro mě vhodný Imunap a nemá nějaké kontraindikace s jinými léky,beru AD,Trimepranol. A další dotaz maminka právě prodělává ozařování ,nádor na ledvině,který nešel operovat,byl by lék vhodný i pro ni?Děkuji Vám za odpověd.Hanka
MUDr. Roman Bok
13.04.2015 15:27:34
-
Dobrý den. Ve vašem případě je preparát velice vhodný. Nebyly popsány žádné nežádoucí interakce s jinými léky. V případě vaší maminky je preparát též vhodný. Oběma bych doporučil Imunap v dávce 4 kapsle denně po dobu 3 měsíců, pak léčbu na měsíc přerušit, pak je možné léčbu opakovat.
Karolína
07.04.2015 12:51:44
-
Dobrý den, jsem po prox. duodenopancreatectomii s histologií T1N0M0 a byla mi naordinována adjuvantní chemot. Gemzar 6x kterou však velmi špatně snášíma uvažuji o jejím ukončení. Chci se zeptat zda bych mohla užívat Imunap místo chemoterapie. CA 19-9 mám nyní 6,0. Děkuji za odpověď.
MUDr. Roman Bok
07.04.2015 13:26:59
-
Dobrý den. Z dotazu předpokládám, že se jedná o léčbu nádoru slinivky břišní. Z klasifikace T1N0M0 vyplývá, že šlo o nádor lokalizovaný jen ve slinivce, bez postižení uzlin a vzdálených orgánů. V tomto případě je prognosa výrazně lepší než ve většíně případů u tohoto onemocnění. Dle studií je pak prognosa výrazně lepší, pokud pacienti podstoupí následnou léčbu Gemzarem, proto bych o ukončení této léčby spíše neuvažoval. Spíše by bylo vhodné zkusit současně podpůrnou léčbu preparátem Imunap, která zmírní nežádoucí účinky této chemoterapie. Pokud tuto léčbu špatně tolerujete, pak by bylo vhodné promluvit s vaším lékařem o současném užívání preparátu Imunap. Hezký den a hodně štěstí ve vaší léčbě.
krcova
14.01.2015 10:47:44
-
Dobrý den, mám dotaz, zda by v mém případě bylo vhodné užívat Imunap. Moje Dg:C504.V r.2009 mi byl odoperován nádor v levém prsu,podstoupia jsem léčbu chemot.+ozařování.Po třech letech jsem měla nález v levé axile,operaci jsem podstoupila v letošním roce,vč.chmoterapií.(disekce axily LU7/4+ HER2neu.Nyní mám ukončenou léčbu a zajímá mě,zda by bylo vhodné v mém případě preparát užívat a v jakých dávkách.
MUDr. Roman Bok
19.01.2015 11:01:48
-
Dobrý den. Ve vašem případě je léčba tímto preparátem vhodná. Pokud je vyše léčba ukončená a kontrolní nálezy po operaci a adjuvantní léčbě /CHT a RT/ jsou v normě, tak je možné brát vaši diagnosu jako vyléčenou a v tomto případě je vhodná dlouhodobá léčba preparátem Imunap v dávce 2 kapsle denně. Vždy brát 3 měsíce, pak léčbu na měsíc přerušit, pak možno dále opakovat. Hezký den a přeji hodně štěstí.  
Jana
09.01.2015 10:53:23
-
Dobrý den, laskavě Vás prosím o názor: příbuznému byl diagnostikován melanom (na zádech), znaménko bylo odstraněno preventivně, bylo zvětšené, dermatologům se nejevilo "podezřele"; diagnoza tedy snad byla včasná. Sono vnitřních orgánů, uzlin, rtg plic negativní. Bude se ještě zvětšovat tzv. ochranný val a odebírat uzlina v podpaží. Je vhodné užívání Imunapu, možno ještě kombinovat s aloe vera gel? A prosím, jaké dávkování? Moc děkuji za odpověď JK
MUDr. Roman Bok
12.01.2015 10:48:27
-
Dobrý den, Z vašeho dotazu vyplývá, že počínající nádor kůže /melanom/ byl odstraněn celý a není prokázáno jeho další šíření. Je to jistě dobrá zpráva. Nicméně jistě v tomto případě lze užívat preparát Imunap jako prevence dalšího nádorového onemocnění, navíc pokud bychom předpokládali, že nějaké buňky se mohly dostat mimo ložisko na kůži, tak tento preparát "pomůže" imunitnímu systému zničit tyto uniklé nádorové buňky. V tomto případě je vhodné dávkování 2 kapsle denně po dobu 3 měsíců, pak na jeden měsíc přerušit, pak tuto léčbu je možné opakovat.
Jan Hřebík
08.01.2015 12:01:46
-
Dobrý den,pacientka má metasáze na játrech a je nyní ošetřena chemoterapií a ozařování v současnosti nebylo provedeno. Je možné použít prostředek Gastroap a tento je na lékařský předpis nebo volně v prodeji a kde lze zakoupit? Děkuji za zprávu s pozdravem Hřebík.
MUDr. Roman Bok
08.01.2015 13:54:19
-
Dobrý den V tomto případě je možné a vhodné užívat preparát Gastroap jako součást protinádorové léčby. Přípravek není vázaný na lékařský předpis a lze ho zakoupit v e-shopu na internetových stránkách - http://www.foliopharm.com/gastroap.html
Jiřina Hamáčková
26.12.2014 20:43:27
-
Dobrý den,prosím o informaci,zda je možné užívat Imunap při biologické léčbě(Sutent 50).Lékařka nám pouze řekla,žádné bylinky.Manžel má metastáze na plicích. Děkuji
Poradna
26.12.2014 20:51:44
-
Dobrý den Váš manžel má dle vašeho dotazu nádorové onemocnění s generalizací do plic. Pokud je léčený biologickou léčbou ve standartním režimu, tak nevidím důvod proč by nemohl užívat preparát Imunap. Vzhledem ke stadiu jeho onemocnění je jeho prognosa velmi vážná a předpokládaný výsledek biologické léčby nejistý. V každém případě je vhodné tuto léčbu podstoupit, ale myslím, že není problém užívat Imunap jako doplňkovou léčbu.

buďte s námi v kontaktu i nadále přes sociální sítě

Aktuality

17.12.2014

S radostí Vám oznamujeme, že jsme pro Vás spustili novou webovu prezentaci.

Kontaktujte nás

Folio Pharm s.r.o.
Boženy Němcové 2809
530 02 Pardubice
Zelené předměstí

 

Tel.: +420 466 251 108
Mob. 1: +420 774 199 041
Mob. 2: +420 778 030 732
E-mail: info@foliopharm.com

Nenechte si nic ujít

Chcete mít stále aktuální informace z dění v našem obchodu ve svém e-mailu? Přihlaste se zdarma k odběru!

Copyright © 2017 Folio Pharm s.r.o. - všechna práva vyhrazena

E-shop vytvořilo studio: Pixel Design | Home | Podmínky užití | Mapa stránek

PixelDesign - Tvorba webových stránek Pardubice